درمان کم اشتهایی با طب سنتی

 

تخم رازیانه با نقل بادیان و تخم زیره سبز و زیره سیاه، تشکیل چهار تخم گرم را می دهند که اشتها آور است.

 

اگر دانه های انگور فرنگی را با چنگال در آورند و روی آن شکر بپاشند و صبح ناشتا آن را بخورند، غذایی اشتها آور می شود که ترشح آب دهان را باز کرده و عصیر معدی را نیز به مقدار فراوانی مترشح می سازد.

 

 

 

 

 

اگر به دقت سیر را در دهان جویده و با بزاق دهان مخلوط کنیم به شدت اشتهای ما را تحریک کرده و عمل هضم را آسان ساخته و ترشحات عصیر معدی را به کار می اندازد.

 

 

 

 

 

تربچه ی قرمز نقلی دارای اسانس سولفوره است و دارای خواص اشتها آور قوی می باشد. به همین جهت است که آن را در سالاد به عنوان پیش غذا مصرف می کنند ولی چون ثقیل الهضم می باشد اشخاصی که مبتلا به سوءهاضمه هستند باید از خوردن آن خودداری کنند.

 

اگر چند برش پیاز خام را در ابتدای غذا با سالاد بخوریم اشتهای ما را تحریک خواهد کرد.

 

 

 

 

 

سیاه دانه و زیره سبز و زیره سیاه از هر کدام به مقدار مساوی تا سه روز، روزی سه مرتبه بجوشانید و برای هر مرتبه یک استکان میل نمایید میل به غذا زیاد می شود.

 

 

 

 

 

کشمش سبز بدون دم را در آب خیس نموده صبح ناشتا میل کنید. روزی 50 گرم تا سه روز بسیار نافع است.

 

بابونه شیرازی و تخم چمن از هرکدام یک مثقال بجوشانید و با نبات میل نمایید نتیجه بخش است.

 

گز علفی، گز خوانسار را به مقدار مساوی بجوشانید و صاف نموده صبح ناشتا میل نمایید، بسیار مفید است.

 
چغندر، ترخون، جعفری، شاهی، کرفس، کلم، گوجه فرنگی، موسیر، هویج، گریپ فروت، سالاد کاهو، هر نوع کمپوت، تمشک، خربزه، زردآلو، پرتقال، لیمو و زعفران، هر کدام را می توانید به تنهایی برای اشتها میل کنید.

 

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید